Amasia, Ljubljena!


Lepo pozdravljena na spletni strani zavoda Amasia 🙂

Glede na to, da ste se oglasila (no kliknila link za stran), predvidevam, da ste pričela poslušati klic svojega srca. Čeprav morda še točno ne čutte kaj vam želi povedati, veste, da je ta klic tam. Da želite o sebi, kot ženski, čutiti drugače, da želite o sebi imeti drugačno mnenje, da želite živeti življenje v polnosti. In razvijati svojo ženstvenost.

Ženska je ustvarjena zato, da je ljubljena, da živi polnost odnosov. Da jo drugi vidijo kot nekaj dragocenega in unikatnega. A zelo velikokrat ženska sebe ne dojema, da ji ljubezen pripada, da je lahko v očeh nekoga nekaj svetega in najbolj dragocenega na tem svetu. Da bi si pridobila občutek ljubljenosti in pripadnosti, velikokrat posega po vedenjih, ki porušijo njeno dostojanstvo kot ženska. Samo zato, da bi jo nekdo imel rad.

To hrepenje po odnosih se je začelo že, ko je ta ženska bila deklica. A največkrat so jo odrasli ljudje prizadeli ter povzročili velike rane, ki jo spremljajo še dandanes. Tako skriva svojo lepoto, si nadane veliko mask in obramb, zato, da ne bi bila ponovno ranjena, želi imeti kontrolo in ne zmore imeti lepih ljubečih intimnih odnosov v katerih bi lahko živela svojo ženstvenost ali pa vstopa in vztraja v odnosih, ki so zanjo zlorabljajoči (alkohol, nasilje, nezvestoba) in izčrpajoči, brez prave ljubezni in povezanosti.

Zato je poslanstvo zavoda Amasie ta, da ženska ponovno začuti to kako zelo dragocena je in kako visoko vrednost ima v tem svetu. Da ponovno odkrije, da sta njeno srce in telo dragocena. In da ji pripadajo lepi odnosi, brez zlorab, kjer bo njena ženstvenost cenjena.

Ta cilj poskušamo doseči s:

  • PREDAVANJI IN DELAVNICAMI
  • SKUPINO ZA ŽENSKE
  • INDIVIDUALNO PSIHOTERAPIJO
  • PARTNERSKO TERAPIJO
  • PODPORO PRI PROCESU ODHODA IZ ZLORABLJAJOČEGA ODNOSA (izhod iz zlorabljajočega odnosa obeh partnerjev skupaj v ljubeč odnos; individualni odhod ženske)

Skupaj poskušamo najti načine, da boste v svojem telesu pomirjena in da bodo za vas odnosi lahko (še) bolj izpolnjujoči.