“Namen psihoterapije je, da ljudi osvobodi (Rollo May)”


Včasih smo pod stresom, včasih nas je strah, včasih smo žalostni in polni obupa, včasih ne vidimo več izhoda, včasih smo tesnobni ali pa naše telo zboli pa ne vemo zakaj, včasih imamo o sebi slabo mnenje,.. Včasih pa ta čutenja ali stanja postanejo stalnica in se zarijejo v naše vsakdanje življenje. Zapademo v začarani krog iz katerega žal sami ne zmoremo. Težko se soočimo z bolečino in ta lahko postane še bolj nevzdržna.

Raziskave pravijo, da je za naše možgane najmočnejši impulz odnos. Tisti odnos, ki temelji na sočutju in razumevanju. Takšen je psihoterapevtski odnos, s pomočjo katerega odkrivamo različne plasti samega sebe in kaj je tisto zaradi česar smo se znašli v neizhodni situaciji. Raziskujemo vzorce, situacije in vzdušja, ki nam jih je prineslo življenje in iščemo stik s samim s seboj. Psihoterapija je tako namenjena tako tistim, ki se soočate s težjimi duševnimi boleznimi ali pa vas je življenje soočilo s stisko in težavami iz katerih sami brez podpore nekoga, ki vas razume, sami ne zmorete.

Terapije izvajam po sistemsko – relacijskem modelu. Terapevtski ciklus traja 12x po 50 min (3 mesece) 1x tedensko. Po potrebi ciklus ponovimo.

Več si lahko preberete na: https://terapijasanjakranjc.si/profil/sanja-kranjc/

Pošljite povpraševanje o psihoterapiji