Dobrodošli

Sanja Kranjc dobr

Ljudje smo bitja odnosov. Brez njih ne preživimo. A za ljubeče odnose je potrebno tudi nekaj storiti. Zato vas vabim na terapije, delavnice ali predavanja na katerih boste pridobili veščine za kvalitetnejše odnose ter življenje. Sanja Kranjc, mag. zakonskih in družinskih študij

Preberi več

Želiš da te kontaktiram?

[MEC id=”6168″]

[MEC id=”6172″]

Roža potrebuje sonce, da postane roža. Človek potrebuje ljubezen, da postane človek.

(Phil Bosmans)

Zadnji prispevki

Prispevki, ki vas bodo zanimali.

Sanja Kranjc
15. 8. 2018

Lepa dekleta ljubijo barabe

Sanja Kranjc
1. 8. 2018

Zakaj se prepiramo?

Sanja Kranjc
26. 4. 2018

LAŽNI JAZ: Pridna punčka

Sanja Kranjc
19. 4. 2018

LAŽNI JAZ: Šaljivec

4500
Obravnavanih prekrškov z elementi nasilja
250
Tisoč alkoholikov
40
Odstotek ločitev
60
Odstotkov nezvestobe

Mnenja posameznikov

demo_image

Jasmina Kandorfer

TV Voditeljica

“ Sanja Kranjc je izjemna oseba, predvsem pa Ženska, tista prava, ki zna prisluhniti, te ljubeče podpreti, razumeti, predstaviti situacijo iz različnih zornih kotov, sposobna je tako sočustvovati kot ponuditi empatični pristop. Je neusahljiv vir znanja, njen pogled je vedno usmerjen k rešitvam, kljub temu pa ohranja svojo naravo, je zelo čustvena in nežna oseba. ”

demo_image

dr. Jože Krašovec

Profesor

“Ker je mladih intelektualcev njenih idealov in sposobnosti malo, me toliko bolj veseli, da ima veselje za posredovanje temeljnih vrednot najrazličnejšim krogom in profilom mlajše in starejše generacije, ker bo tako lahko veliko prispevala k intelektualnemu in duhovnemu razvoju novih generacij.”

demo_image

Taja Veroti

NLP Coach in Trener

“ Sanjo poznam že nekaj let. Tisto, kar me pri njej vedno znova navdušuje, je njena neverjetna učna disciplina. Rezultat njene vztrajnosti, trdne osredotočenosti ter živega zanimanja za znanje, je izjemna širina poznavanja tako starih kot sodobnih ved.Iz njenih ust dobijo mistične zgodbe veliko globlji pomen.  S svojim znanjem postavlja most med tradicijo in sodobnimi pogledi na človeka. Je ženska prihodnosti: neodvisna, inteligentna in privlačna, kjer si čustva in razum podajata roki. Štejem si v čast, da sem v določenem obdobju bila njena učiteljica. ”

Skupina za ženske - Amasia

Prostor namenjen samo zate, kjer se boš lahko izrazila, začutila svojo ženskost in našla vir neusahljivih moči.

Želim prejemati novičke s področja odnosov in prihodnjih izobraževanj